maandag 25 juli 2016

Eten uit het kombuis week 3



dag 16**
S'middags
Pistolet ham en kaas. gebakken in de koekenpan.



Sávonds. ****

Bloemkool schotel
Speklapjes in reepjes, blokjes aardappel samen met bloemkool beetgaar koken in het kookvocht kerrie saus door roeren en de gebakken spek reepjes er door.

 















dag 17 **
2 x croissantjes met ham en kaas.


Sávonds ** 

Filetlapjes met voor gekookte gebakken aardappels en mix groente.


Eerst bak ik het vlees, de jus van het vlees is erg lekker gekruid, dus bak ik de aardappels die ik eerst heb voor gekookt in deze jus. mix groente erbij.










Dag 18***
Pistolet ei, spek, tomaat. 

Pistolet gebakken, laagje mayonaise aan een kant smeren, gebakken ontbijt spek op het brood leggen, dunne plakjes tomaat erop leggen dan het gekookt ei in plakjes, nog wat toefjes mayonaise.

 S,avonds.***
Worst met spek en kaas, aardappel puree en mix groente.

Worsten opensnijden, plakjes kaas ertussen, omwikkelen met ontbijt spek, bakken in de koekenpan. Aardappelpuree, aanmaken met een klein mini pakje houdbare melk, verse bieslook en peterselie gesnipperd  en lepeltje mosterd erdoor roeren, blikje Mexicaanse groente.

Dag 19***
Pistolet met worst en plakje ham, beetje ketchup.

 Sávonds broodje worst met uiensoep waar de laatste worsten door heen gesneden zijn.






Dag 20**

Na nieuwe boodschappen te hebben gehaald vandaag een biefstuk met Parijse aardappeltjes en gebakken groente, ui, paprika, champignons en Italiaanse kruiden.

Dag 21***

Schnitzel met gebakken groente en kaas.





ui,paprika,ui, gemixte kruiden.
Met stokbrood gegeten.














Geen opmerkingen:

Een reactie posten